tiistaina, toukokuuta 01, 2007

vappupäivänä

Olen tänään ollut pirteämpi kuin pitkään aikaan, vaikka eilen oltiin jopa juhlimassa vappua. Kotiin päästiin kuitenkin "jo" kolmelta yöllä, ja aamulla sai nukkua kerrankin pitkään, joten tuli nukuttua paremmat yöunet kuin aikoihin. Krapulakaan ei vaivannut kun juomat eivät oikein eilen maistuneet. Tarjoilu kyllä pelasi ystäviemme luona, ja sen huomasi muusta porukasta. Loppuillasta emäntä innostui tekemään blenderillä drinkkejä mm. vappumunkeista. Ja vieraat maistelevat hilpeinä. Varmaan todella mielenkiintoiselta maistui.

Mieliala ei eilen päivällä ollut kaikkein hilpein. Aamulla kävin työhaastattelussa, ja siellä luvattiin että ilmoittavat valinnastaan jo saman päivän aikana. No koko päivän jännitettyäni tuli sitten neljän aikoihin tulos; sinua ei ole valittu tehtävään. Otti päähän, vaikka ei tuo onneksi mikään unelma duuni välttämättä olisi ollutkaan. Minusta on tullut huono häviäjä, mikä on aika huono ominaisuus. No onneksi on nyt kuitenkin ilmeisesti yksi työpaikka tiedossa, pihahommiin siis on mentävä. Huomenna pitää soittaa ja varmistaa asia.

Taimille kuuluu muuten hyvää, mutta pari peikonkakkaran tainta on nuukahtanut. Toivottavasti eivät ole paleltuneet kun olen vienyt niitä ulos näinä kylminä päiviä. On kuitenkin ollut yli +5 kokoajan, joten luulisi etteivät siitä voi kärsiä. Tai ovatkohan voineet kärsiä tuulesta. Olivat kai aika tuulisessa kohdassa yksi päivä parvekkeella. Pari muuta jotka olivat suojaisammassa laatikossa ovat ihan kunnossa.

Mustasilmäsusannat ovat myöskin itäneet vihdoin, tosin vain viisi yhdeksästä siemenestä. Kelloköynnökset kasvavat edelleen hirveää vauhtia. Olen niiden kanssa pulassa, jos niitä ei kohta saa siirrettyä pysyvästi ulos.

Ei kommentteja: