keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2007

blogin nimestä ja kamalasta mainoksesta

Tarkoitukseni oli että en kirjoittele tänne mitään pitkiä juttuja, koska A) ei ole aikaa ja B) en itsekään jaksa lukea pitkiä kirjoituksia ruudulta. Ensimmäisen kirjoituksen perusteella jutuista tulee kuitenkin liian pitkiä. Yritän tsempata.

Blogin nimen keksin jo silloin vuosi sitten kun julkaisin tämän, mutta en alkanutkaan kirjoittaa. Nimi tulee siitä että aina pojan iltapuuron jälkeen on joskus hetki aikaa miettiä ja tehdä omia juttuja. Yleensä ne jutut kyllä liittyy kouluun, mutta joskus voisi kai iltapuuron jälkeen myös blogata. Jos en löydä kesäksi töitä, niin on vähän enemmänkin aikaa blogata.


Expertin mainos on ihan järkky! Näin sen, tai ne, äsken ekaa kertaa ja kyllä pistää vihaksi tuollainen. Mainoksessa siis suoraan sanoen hehkutetaan sitä kuinka halvalla tuotteet onnistutaan saamaan matalan palkkatason maista. Seuraavaksi olisi voitu näyttää kuvaa köyhästä perheestä joka tekee 12 tunnin päiviä tehtaassa. Mainoksessa tietysti leikitellään oikeastaan karulla totuudella, mutta onko se, että toiset raatavat nälkäpalkalla, jotta länsimaissa saadaan halpoja kameroita, positiivinen asia, jolla voidaan mainostaa? Ei minun mielestäni todellakaan. Onneksi ei olla ostettu mitään Expertiltä, eikä tulla kyllä ostamaankaan.

Ei kommentteja: