perjantaina, toukokuuta 15, 2009

Oi ihanaa puutarhaa!

Niinhän tässä on taas päässyt käymään, että kun kevät pääsi kunnolla vauhtiin, niin ei ehdi enää koneelle istahtaa. Kuvia olisi kyllä kertynyt täälläkin julkaistavaksi vaikka millä mitalla. Uusi kamera on todella ylittänyt odotukset ja kuvaaminen on todella innostavampaa kuin entisellä digipokkarilla.

Sateiden jälkeen puutarhassa on kaikki kasvanut silmissä. Ällistyttävä muutos on tapahtunut ihan muutamassa päivässä. Värit ovat uskomattomia, huokailin ihatuksesta kulkiessani ympäriinsä.

Maasta nousevat pionin varret ovat upean punaisia.

Räiskyviä tulppaaneja.
Iloisen keltainen kuuluu kevääseen, kevätvuohenjuuri on suosikkejani.

Talven yli säilynyt pelargoni kukkii.

Puutarhasta löytyy kolmea lajiketta vanhoja narsisseja. Kauniita ja kestäviä. Mättäät kaipaisivat kyllä jo jakamista.



Kirjopikarililjaa valkoisena...
... ja kirjavana. Tässä kukassa on sellaista herkkyyttä, mikä kaipaa lähempää tarkastelua.

Se jokin hanhikki on myös avannut kukkansa jo.

Hyötykasvimaan pajureunaa. Kylvöt on tehty ja nyt odotellaan tuloksia. Voi kun ehtisin kertoa lisää, mutta nukkuakin pitäisi joskus.

4 kommenttia:

-T kirjoitti...

Hei! Olen käynytkin täällä välillä kurkkaamassa ja olen huomannut että taidat olla tauolla... Mukava "nähdä" taas!! :) Tauko tästä koneella istumisesta tekee varmasti välillä hyvää! Täälläkin kesästä ja puutarhastelusta aion nauttia kesällä myös, joten päivitykset varmaan harvenee...Pitää ottaa kesän ajasta paljon irti!!!

Ihania kukkasia sulla! Tuollaiset pionin alut toiveissa olisi joskus saada omaankin pihaan. Kaunis tuo pajureuna hyötytarhassasi, oletko kokonaan sen aidannut?

SariW kirjoitti...

Hienoja kuvia! Näin keväällä joka päivä tulee jotain uutta kivaa kuvattavaa : )

Minna kirjoitti...

Tähän aikaan vuodesta tuo puutarha muuttuu niin hurjasti ihan päivittäin. Toisaalta siellä tekisi mieli vain käyskennellä ja katsella, mutta meillä on nyt isot ja raskaat urakat siellä. Toivottavasti ensi kesälle jäisi vain sitä kitkemistä.

pioni kirjoitti...

Kevätpäivät kyllä kuluvat kummasti pihalla, silloin kun ei ole siis töissä.