keskiviikkona, maaliskuuta 04, 2009

Ulkona on harmaata

Nyt on harmaita päiviä, eikä tee niin mieli ulkoilla. Onneksi sisältä löytyy värejä ja kylvökset ikkunalla muistuttavat kevään olevan lähellä.

Sain viritettyä KJn huoneeseen narun, johon saa pyykkipojilla ripustaa mitä mieli tekee. Nyt pojan teki mieli ripustaa merirosvoasunsa.

Ja äidin teki mieli ripustaa piirustuksia. Liitutaulu on ollut aika vähällä käytöllä. Sen pinta on vähän kurjan epätasainen piirtämiseen.

Muistin yhtäkkiä että tätini on töissä leimasintehtaalla, ja että olen joskus pienenä saanut häneltä kivoja leimasimia. Soitin siskolleni ja leimasimet olivat vielä tallessa! Mustetyyny oli tietysti kuivunut, mutta tilasin uuden tädiltäni. Pyysin tosin mustan, mutta sain sinisen(täti sattuu itse olemaan hulluna siniseen...).

Sain myös muutaman uuden leiman, mutta nämä vanhat ovat kyllä kivempia. Kukkasarja on ehdoton suosikkini. Minulla on vaikka mitä ideoita mihin leimoja voi käyttää. Kumma kun vasta nyt muistin että tämmöisen aarteen omistan.

Keksin koristella leimoilla siemenpussukoita. Näissä on hyötykasvien siemeniä, siksi omenan ja päärynän kuvia.

4 kommenttia:

Solen kirjoitti...

Ihania pikkupussukoita. Rakastan leimasimia, sinulla on tosiaa oikea aarre hyppysissäsi!
Pyykkipojat oli kiva idea.

-T kirjoitti...

Ehdottomasti kivoja nuo pikku siemenpussukat!! Olen laittanut siemeniä talteen lähinnä tyhjiin pikkupurkkeihin tai kirjekuoriin... Mutta tuossa hauska idis!! Ja leimasimet ovat niiiin kivoja käyttää :)

-T kirjoitti...

Heitin sulle pikku haasteen, kurkaa blogiini!

Laura kirjoitti...

Löysin jonkun kommenttiboksin kautta blogiisi ja palaan varmasti uudelleenkin, niin paljon kivoja asioita :)