maanantaina, maaliskuuta 23, 2009

Kasvatellessa

Viime viikko hurahti taimia kouliessa, puuhastellessa ristiäisvalmisteluiden parissa, siivoillessa ja uusia verhoja etsiessä. Kamerakin oli unohtunut vanhempieni luokse, joten pidin vähän taukoa blogimaailmasta.

Taimia alkaa olla jo hurjan paljon. Odottelen että lämpenisi sen verran, että saan siirrettyä niitä ulos lasitetulle parvekkeelle päivisin. Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä taimille sanomalehdestä ruukkuja. Ne tuntuvatkin tosi käteviltä.

Enimmäkseen kasvattelen perennoja, mutta löytyy myös muutama tomaatin taimi, sekä vähän chilejä ja paprikaa. Näistä pitäisi tulla keltaisia luumutomaatteja.

Ja tässä koristeheinä Sesleria heuffleriana.

Laventeli "Ellegance Ice".

Kelloköynnös on suosikkejani parvekkeelle. Taimet nousevat hauskasti mutkalla mullasta.

Pääsiäinenkin lähestyy jo.

3 kommenttia:

-T kirjoitti...

VAutsi mikä plantaasi siellä!! Hyvällä mallilla taimet siellä näyttää olevan :) Mä tein muuten kans sanomalehdestä taimiruukkuja, toimivat ihan hyvin!

Tilu kirjoitti...

Tuuheaa kasvua ja runsasta kukintaa pikkuisille kasvateillesi!

Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan vau, taidat olla todellinen viherpeukalo! Taimesi ovat upealla alulla, itse sain multaan vasta valkoista kaunopunahattua ja tuoksuhernettä ja jos viimevuotisiin kokeiluihin on vertaamista, suhtaudun taimieni kasvuunlähtöön pienellä varauksella:D