torstaina, helmikuuta 19, 2009

Kevätpuhteita ja tekstiilejä

Auringonpaiste todella piristää ja saa kaiken näyttämään raikkaammalta. Pölyn se saa tietysti myös näkyviin, joten olenkin heiluttanut rättiä urakalla. Ikkunat kaipaisi todella pesua, mutta pitää odotella leudompia säitä.


Tulppaaniaika ja moni onkin kuvannut niitä blogiinsa. Teinpä minäkin siis niin. Nämä sain ystävältä viikonloppuna ja ovathan ne kauniita. Antavat toivoa keväästä näiden pakkasten keskellä.

Ostan hyvin harvoin kankaita, koska en juurikaan ompele mitään. Enhän omista edes ompelukonetta. Tällainen kangaspala kuitenkin tarttui mukaani Eurokankaasta. Ihastuin siihen niin, että pakko tehdä jotain. Mitähän tästä keksisi? Vanhempien luona voin kyllä käyttää ompelukonetta, mutta ehkä tätä voisi säästää johonkin askartelukäyttöön. Vaikka päällystää jonkin luonnoskirjan tai tehdä kortteja.

Löysin myös vaatehuonetta siivotessani unohtuneen vanhan virkatun vauvan peiton. Pesin sen ja ihastuin. Se sopii täydellisesti torkkupeitoksi vauvan riippukeinuun.

Anttilassa kävin ihan muilla asioilla, mutta en voinut olla ostamatta Espritin tyynynpäällisiä kun ne oli alennettu puoleen hintaan. Kankaat ovat todella laadukkaan tuntuisia ja värit sopivat olevien tyynyjen(kuviolliset) kanssa. Tyynyillä saa kivasti uutta ilmettä olohuoneeseen.

Ja seuraavaksi lupaan postailla kylvöjuttuja. Puutarha jää muuten tässä blogissa ihan sivurooliin. No, sattuneesta syystä on ollut vähän muutakin mielessä...

1 kommentti:

-T kirjoitti...

Kevättä näyttää sielläkin olevan selvästi ilmassa... Lisääntyvä valo ja tulppaanit on kyllä ihana ja odottettu juttu!
Ihanuus tuo virkattu vauvanpeitto :)