torstaina, joulukuuta 27, 2007

Joulu sitten tuli ja meni. Palasin eilen itse kotiin vanhempien luota ja jätin pojan sinne hoitoon muutamaksi päiväksi. Pitää saada tehtyä rästihommia nämä välipäivät. Kasvillisuuden käytön kotitentti on nyt kirjoitettu, mutta flunssa kiusaa, joten hidasta tämä työnteko. Vielä pitäisi valmistella esitystä Australian maisema-arkkitehtuurista.

Sää on kurja ja masentava. Harmitti kun katselin ikkunasta puutarhaa ja se on aivan lumeton ja ankean näköinen. Pitäisi varmaankin istuttaa lisää ainavihantia kasveja, jos alkaa olemaan nämä talvet tällaisia. Alan kyllä todella jo odottamaan kevättä.

Siivotakin pitäisi. Taas tuli kassikaupalla lisää tavaraa joululahjoista. Mihin tämän kaiken roinan kanssa joutuukaan. No onneksi saatiin ihan hyödyllisiäkin juttuja, kuten uusi leikkuulauta ja viinilaseja, eikä eppu onneksi saanut montaa lelua. Kirjoja kylläkin, eikä niillekään oikein enää ole tilaa. Pitäisi joskus ehtiä tehdä kunnon suursiivous ja kerätä kamaa kirppikselle, mutta kun ei ikinä ole aikaa. Tavara ahdistaa.

Ei kommentteja: