lauantaina, kesäkuuta 30, 2007

kasveja korkeasaaressa

Tänään lähdettiin korkeasaareen K.J:n ja pikkusiskoni kanssa. Siskoni lähti katsomaan eläimiä, itse tutkin ja kuvasin kasveja ja istutuksia ja K.J taisi olla kaikkein kiinnostunein mönkijöistä joilla työntekijät ajelivat saarella. Ihan mukava reissu, kun ei ollut tullut käytyä itse varmaan lähes kymmeneen vuoteen. Olihan siellä ihan hauskoja elukoitakin, vaikka eihän niitä läheskään kaikkia ikinä näe, kun makoilevat vaan piilossa. Olin oikeastaan ajatellut tälle päivälle jotain puisto ressua, sillä tavoitteenani on tänä kesänä ehtiä tutkimaan vähän helsingin puistoja ja samalla kuvata ja opetella kasveja. Korkesaari kuitenkin korvasi puistoreissun hyvin sillä siellähän olikin yllättävän monipuolisesti istutettua kasvillisuutta ja vieläpä kylttejä penkeissä lajitunnistuksen avuksi. Otin paljon kuvia, sekä kasveista, että eläimistä. Uuden Ixuksen kanssa kuvaaminen on kyllä kivaa.

Nyt ollaankin sitten taas vanhempieni luona ja puutarhassa riittäisi taas huomenna puuhaa. Tällä hetkellä kyllä väsyttää sen verran, että en jaksa miettiä mitä huomenna tekisi. Jostain syystä mulla on sitäpaitsi oikean käden ranne kipeä, tuntuu kuin se olisi jotenkin rasittunut. Hassua koska tein melkein koko viikon töitä koneella, sitä en olisi ihmetellyt jos pihahommista tulisi joku rasitusvamma. Voi olla että huominen meneekin sitten tulevien projektien suunnitteluun, ja kuvaamiseen. Periaatteessa pitäisikin saada aikaiseksi jonkunlainen luonnosmainen piirustus tästä pihasta, jotta voisi vähän paremmin suunnitella. Nyt kun olen joutunut töissä opettelemaan vectorworksin käyttöä, niin sillä olisi kiva piirtää kuva pihasta, jos vain ehtisi. Se olisi hyvää harjoitusta ohjelman käyttöönkin.

K.J:n hoitajakin jäi nyt sitten kuukauden kesälomalle, joten äitini ja siskoni saavat tehtävää pariksi viikoksi. Itse pidän lomaa vasta heinäkuun lopulla. Alkuviikoksi K.J jää varmaankin tänne, joten ollaan pikun kanssa ainakin muutama ilta kahestaan kotona. Friikki ajatus. Mietin jo mitä sitä muka tekisi iltaisin ilman K.J:tä.

1 kommentti:

quu kirjoitti...

Kukkuuta :)

Blogisi on hiljentynyt..mutta pakko tiedustella mitä kuuluupi keväällä lähetetyille siemenöisille - ovatko itäneet? :)

Päikkä/ quun puutarha